проблем, с алфетката ставам една сутрин трагвам да паля оба4е ни звук от стартера ни брам...вадя клу4а пак опитвам опа запалва а гледам стрелката на килом.дигнала 60 км.а сам на едно место...ве4ерта след работа пак ми направи този номер..какво мойе да е ,един приател казва..масата кам двигателя е проблем..а аз си мисля да не е 4етките на стартера ..
Известие
Collapse
No announcement yet.
здравеите
Collapse
X
-
утре 6е подменя акумулатора ,но да приемем дае от него защо от време на време го прави..
Пиши на разбираем език! by KrisLast edited by svetlioman; d.m.y г., 10:03.
Comment
-
Колега,лесно се проверява,дали е от акумулатора,като го смениш с някой здрав.За слабия ток,добре го казаха,но щом го прави понякога,то проблема е на 98% в четките!Когато провиснат,тока за шалтера нараства многократно.Нашите кочини са известни със слабото табло на бушоните и при това положение,пада на напрежението се отразява и на цялата инсталация,при положение ,че акумулатора може да си е напълно здрав!
Накратко!Пробвай и с читав акумулатор,но за мене си смени четките и втулките!Така и така ще го сваляш!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment